Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. Elfogadom
Termékek Menü

Hagyd, hogy valóra váljanak az álmaid: -20% kedvezménnyel

Ár:
4.990 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 20%
Elérhetőség: Letölthető

Régóta dédelgetett terved vagy terveid vannak, és úgy érzed, mindig meg is maradnak majd a tervek szintjén. Pedig ennek nem kell így lennie. Tarts velünk, megmutatjuk, hogyan válhatnak valóra a legbelsőbb kívánságaid.

Bővebb információ

Nagyon erős és professzionális gyakorlat. Ezt tulajdonképpen egy mestermeditáció. Azok számára dolgoztuk ki, akik megértették, hogy bizonyos célok eléréséhez sajnos nem elegendő vágyni arra, hogy elérd a célt. Nem elég a vizualizáció és teljesen reménytelen mantrákat hajtogatni magadban, vagy fényképeket kitűzni a szobád falára. Sok célnál elegendő némi vágy és elképzelés, egy kis lemondás és már ott is vagy, ahova szerettél volna eljutni. Ezt a meditációt ennél sokkal többre terveztük. Ennek a meditációnak az a célja, hogy legyőzze benned, az „ellentétes igyekezet” törvényét.

Az ellentétes igyekezet törvényének lényege, hogy bármilyen célt tűztél ki magad elé, azt azért nem éred el, mert minél jobban vágysz rá, annál jobban félsz is tőle. És ahogyan lépsz egyet előre a cél felé, megijedsz és akaratod ellenére visszalépsz. Az ellentétes igyekezet törvénye egy bénító, véget nem érő toporgó táncra emlékeztet. (Így szoktak táncolni az emberek a bezárt mellékhelység ajtaja előtt.)

Ez a nagyon nagy erejű meditáció először segít feltérképezni, hogy valójában mi az, ami megakadályoz abban, hogy elérd a célod. Azután lépésről lépésre lebontja a belső és a külső akadályokat, majd egy olyan fenntartható tudatállapotot teremt, ami kikapcsolja a mélyben megbújó félelmeidet és blokkjaidat.

Kis célok elérésére is használható természetesen, de nagy, távoli, elérhetetlen célok lehető legkönnyebb elérésére terveztük.

Időtartam: 29 perc

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2020. 05. 15.
Ez a meditáció a cél kitűzésről szól. Legyen az karrier vagy magánélet vagy hobbi. Itt 26 légzés gyakorlat van, ami meglepett, hisz a többinél jóval töredéke van. A célt akadályozó hit rendszerünket küzdi le, lépésről-lépésre. Nekem bevált, akár karrierről van szó, akár magánéletről, csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2019. 07. 29.
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 10.
Kérném a meditációt! Segítségre lenne szükségem a párkapcsolatomba!
Köszönöm
Termék címkék: álom, képzelet, vágyálom., valóság